Informatii livrare

Va oferim urmatoarele posibilitati de comanda si livrare

 

COMANDA:

 

- telefonic : 0744-534558 

                     0740-025474

                                                

- online:  Pentru a comanda online nu este necesar sa va deschideti cont trebuie doar sa intoduceti produsul in cos si sa urmati pasii pentru finalizarea comenzii . In cazul in care totusi va hotariti sa va deschideti un cont veti avea avantajul de a va putea urmari cumparaturile efectuate, data si valoarea comenzilor, denumirea produselor comandate, totodata veti avea posibilitatea sa primiti cupoane cu reduceri de preturi si sa primiti informatii referitor la noutatile si reducerile actuale.

 

LIVRARE:

 

- prin intermediul Postei Romane: coletul ajunge la destinatie in aproximativ 3 zile lucratoare, din momentul in care am confirmat comanda.

 Veti primi un aviz postal cu care va prezentati la oficiul postal de care apartineti.  Plata se face ramburs (in momentul in care ridicati coletul la Posta).

TAXE POSTALE: 14 RON/COLET

In cazul in care valoarea comenzii depaseste 300 RON, taxele postale sint suportate de compania noastra.

 

- prin curier:  Fan Courier

Coletul ajunge la destinatie in aproximativ 24-48 de ore in orasele resedinta de judet si aproximativ 48-72 ore in celelalte localitati. Plata se face ramburs (in momentul in care curierul va inmineaza coletul).

TAXE DE CURIERAT: 19 RON/COLET

Fiecare produs este insotit de un prospect care contine o scurta prezentare a produsului si modul de utilizare.