Despre noi

Sintem prezenti in Romania din luna Ianuarie 2006, ne ocupam cu distributia de produse naturale de cea mai buna calitate.

 

Ne propunem sa informam si sa educam publicul, privind importanta consumului regulat de suplimente nutritive, alimentatiei sanatoase, efectuarea de exercitii fizice regulate si al stilului de viata sanatos in general.

 

Imbinind traditia multimilenara a diverselor popoare cu cercetarile si tehnologiile moderne, sau nascut produse care ne ofera o viata de calitate, previn foarte multe boli, iar acolo unde boala sa instalat deja ajuta la ameliorarea sau chiar vindecarea lor.

 

Descoperiti si dumneavoastra senzatia oferita de surplusul de energie, pofta de viata si liniste sufleteasca dobindite in urma unei cure efectuate cu produsele noastre.

 

Daca aveti intrebari referitor la oricare din produsele noastre sau doriti sa ne consultati in ceea ce priveste produsul potrivit pentru dumneavoastra, sau aveti orice alte intrebari va rugam sa ne scrieti completind formularul de la pagina “Contact” sau sa ne sunati la numerele de telefon de mai jos:    

 

Telefon :     0740 – 025474